Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2011 23:48 - ПРИКЛЮЧЕНИЯ В ИЗТОЧНИТЕ РОДОПИ
Автор: moiteobqvi Категория: Хоби   
Прочетен: 449 Коментари: 0 Гласове:
0



Дестинация: язовир Кърджали – язовир Студенкладенец – река Арда – Пчелен камък – Маджарово
Необходимминимален брой участници за осъществяване на пътуването – 6
Натовареност: средна до висока, необходимо е дасте в добро физическо и психическо състояние и разбира се – в добро настроение
Екипировка: гуменкиили кецове с по-меки подметки (за да сечувствате по-удобно вкаяците), лятно яке, дъждобран, фотоапарат, удобнараница.Специализираната и бивачната екипировка савключени в цената!

ПРОГРАМА:
Ден 1 – събота, 3септември: 
В 11 ч групата ще отпътува от паркинганастадиона в Кърджали. В 12 ч е срещата с инструкторите Васко и Кирилпри селоКомунига. Ще се запознаете с инструкторите на курса,екипировката и програмата.Преходът с велосипеди до хижа Боровица севие по живописния път покрайязовирите Боровица и Кърджали. Краткитренировки в района на хижата.Построяване на бивак. Вечеря край огъня.

Ден 2 – неделя, 4септември: 
Закуска. Преход с лодки до плаващитересторантив зона за отдих Енчец, където ще е обядът. С буса ще сепридвижите доархеологическия комплекс при село Татул и ще имате кратковреме да горазгледате. Оттам следва преход с колелета до местносттаБуюк дере в резерватаза елени и сърни на брега на яз.Студен кладенец.Вечерта е ясна – построяванена бивак и барбекю край огъня.

Ден 3 – понеделник, 5септември: 
След закуската ще се прехвърлите с лодкидостената на яз.Студен кладенец. По време на прехода щесе насладитена прекрасната източнородопска природа с нейните завладяващигледки,причудливи скални форми и прелитащи корморани и чапли. За обяд ипочивка ще спрете на водопада на река Бял Извор, до който се достигасамо повода. Бивакът ще е на поляната до бистро Студена в село Студенкладенец, авечерята – в самото бистро.

Ден 4 – вторник, 6септември:
След закуската ще потеглите свелосипедите от селоСтуден кладенец покрай река Арда към защитенаместност „Пчелен камък“ смножество скални трапецовидни ниши. По обядще сте в природозащитния център вМаджарово, където ще хапнете. Смикробуса ще се приберете обратно в Кърджалиоколо 4 ч следобед.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

3 нощувки на палатказакуски, обеди и вечерипревоз с микробус до село Комунига и по времена програматаспециализиранаи бивачна екипировканаем навелосипеди и каяципрофесионалниводачи и медицинско лице

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

транспорт до Кърджали

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Минималенброй участници, при който е валидна горепосочената цена – 6 възрастни. При заявка за резервация по банков път се внасят30% от пакетната цена и се подписва договор за организирано пътуване.Доплащане до пълната цена на пакета се осъществявадо 5 дни преди началото на пътуването.След окончателното плащане, на клиента се изпращаваучер, който се предоставя на инструкторите.

   

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ:

Габи Тур

Кърджали, бул. България № 47

036167620

http://www.gabitour.com



Тагове:   Родопи,   приключения,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: moiteobqvi
Категория: Други
Прочетен: 12895
Постинги: 3
Коментари: 19
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930